Zoeken naar ben je zoek

Uw zoekactie voor ben je zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
jonge man(nen) en/of shemale vanavond
ben op zoek naar jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 20u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam aub ( en niet enkel uw...). geile gr.  

jonge man(nen) en/of shemale vanavond
Jongegast 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge gast (m18) zoekt vaste meester.
Ik (m18) ben op zoek naar een vaste meester voor regelmatig die mij wil opleiden tot zijn slaaf. Ik heb nog geen ervaring. Jij kan ontvangen IN gent of kan verplaatsen bij mij op kot.  
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek
naar een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Pieter 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil me gewoon gebruiken ? Veel is mogelijk
hey .ik ben op zoek naar een man die zijn lusten eens wil uitleven op mij . veel is mogelijk zolang het vooral gericht is op jouw plezier en fantasie. van bv jou gewoon te moeten pijpen en je zaad slikken of met condoom mijn ongespoeld gat hard doorneuken . maar ook kinky/pervers mij jouw ongewassen lul laten pijpen of me ermee keelneuken , me gebruiken als toilet ( bv met trechter vastgeplakt op men mond me jouw verse pis laten slikken maar ook al jouw opgespaarde urine van de laatste dag . ikzelf ben nogal dik en behaard . van jouw verwacht ik enkel dat je me wenst te gebruiken .  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen en mag ik neuken? Ontvang.
1m85 90kg 40 niet onknap baard. Ik ben op zoek naar een man die dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek omlaag trekt en aan mijn pik begint te zuigen tot het eind of tot die hard is. Dan neuk ik je in je kut. Reactie met volledige stats.  
Xxx 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie kan mij helpen
Wie kan m ik helpen.? Ik ben op zoek naar een goede dokter  
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hallo Ik ben op zoek naar iemand die eerder klein voorzien is Max 15 cm. Iemand die tevens kan ontvangen. Wel geen roker. Groot,dun,dik,oud,jong speelt geen rol. Geschoren mag maar moet zeker niet. Rukken,rimmen,pijpen, neuken...alles kan, niets moet zowel bij mij als bij jouw Btw Eric uit Oostrozebeke, uw mail werkt niet...  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Bottom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
ZOEKT NAAR DOMINANTE MAN VOOR DEZE NACHT
Hallo, ik ben op zoek voor deze nacht naar een dominante man die me eens onder handen wilt nemen. Ik zoek iemand die me kan ontvangen en ik me omkleed, om vervolgens ontvangen te worden in de kamer. Op voorhand bespreken we de scenario, zodat we bij aankomst meteen kunnen starten. Stel maar voor wat je zou willen doen met me. Er wordt niet gespeeld met mijn geslachtsdeel.  

ZOEKT NAAR DOMINANTE MAN VOOR DEZE NACHT
Yenthe 29 jaar Antwerpen - Zandhoven
Ik zuig je lekker klaar
Hallo! Ik ben op zoek naar iemand die ik lekker rustig mag leegzuigen. Ik heb al wat ervaring maar niet super veel. Hygiene en discretie is belangrijk. Ik kan verplaatsen :) Wie kan me helpen? Ben 29j, 79, 1m81. Laat een berichtje met foto en hopelijk tot snel! Grtz  

Ik zuig je lekker klaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10